magknip

Hejsan. Idag har jag varit i skolan hela dagen lång, eller på eftermiddagen har vi vart på SCA och haft möte. Åkte hem direkt efter för jag fick sån otroligt magknip. Skumt. Men jag har hört att man kan bli lite orolig i magen av penicillinet jag äter.. Så nu blev det plugg hemma istället för Arkitektur-föreläsning. Lite surt faktiskt för jag tycker att det är ruggigt intressant. Men man ska lyssna på kroppen!
.
Iaf. Längtar sinnes mycket till våren nu! Ovan ett supersött linne från Boomerang som jag skulle vilja klicka hem för att ha på mig i sommar. Mmm. Drömmer mig bort och försöker koppla bort magontet helt enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s