söndag.

Godkväll! Har varit full rulle hela dagen idag, först jobb till klockan fem, sen söndagsmiddag och mys hos Oscar och Lisa. Gillar’t. Nu sitter jag och hjärtat i soffan med var sin dator i knät och skriver CV och söker sommarjobb. Håll tummarna att vi hittar nåt skoj båda två!
.
Hursom. Imorgon blir en till fullspäckad dag, först tvättning och pluggning hemma på förmiddagen, sen projektarbete och arkitektkurs och sist men inte minst födelsedagsfirande på JA Pripps Pub. Bästa Jennie fyller 23 och det är klart att vi ska fira lite, haha. Gillar’t igen.

Hoppas helgen har varit bra, nu ska jag betala för mina smycken som jag beställde härifrån och sen blir det sängen. Sov gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s