Helg.

.

Godmorgon! Bjuder på en några bilder från förra hösten, och på saker jag höll på med då. Vad tycks? Haha. Lite kläder, Linus anlände till familjen, vi hade vinkvällar med tjejerna och en del heminredningsgrejor som vi ordnade med i lägenheten. Hursom. Idag blir nog en bra dag iallafall, ska läsa lite artiklar nu på morgonen och sen blir det stan och shopping med mitt hjärta. Ikväll blir det drink- och tapaskväll hos Jennie med finfina tjejer, ser fram emot detta väldigt mycket. Får äta mycket vitlök och gurgla i alkohol så kanske förkylningen ger med sig, haha! Eller vad tror ni?

.
Hoppas ni har en bra lördag! PUSS.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s