Och så var snön borta igen.

Ja, det tog inte lång tid för snön försvann nog lika fort som den kom. Men, nu har man ju iallafall fått upp förhoppningarna att det kan komma lite snö även i Göteborg. Well, den som väntar på något gott.

.
.
.
Nej, nu blir det att läsa i nån timme till sen promenad och sist soffan. Ursäkta för tråkiga inlägg nu sista veckan (jag vet att det har varit mest om studier), men jag ska skärpa mig efter torsdag när tentan är finito. Ha en bra måndagskväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s