Feber.

Fasen alltså. Tentan idag gick okej, så det är inte det. Men att vakna upp med feber på en tentadag är psykiskt jobbigt och sen efteråt är man helt knäckt. Har sovit halva eftermiddagen och nu ligger vi i soffan och trycker godis istället för middag och spelar tv-spel (ja, jag vet men Jacob köpte nåt bilspel idag). Snart ska vi sätta på en film som vi har hyrt och dricka TE och bara mysa. Ja, det blir nog bra det. Hoppas ni alla har haft en bra torsdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: