Trötter.

Godkväll hörrni! Sitter i soffan och är SJUKT trött, funderar på att gå och lägga mig redan nu?! Har ägnat kvällen åt att kika igenom Charm-katalogen (Chalmers studentkårts arbetsmarknadsdagar) och förbereda mig lite inför nästa vecka. Är ändå några företag som verkar intressanta att snacka med. Ska försöka ta tag i att uppdatera mitt CV också, men jag skjuter på det lite till tror jag. Mm, så får det bli.
.
Nåväl. Nu ska jag dricka lite ProViva Hallon/Granatäpple (mums) och sen blir det nog sängen. Sov gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: