Träningspepp.

.
Mina nya, härliga träningsskor! ÅH jag blir så peppad och nu hinner jag inte träna förräns på tisdag för imorgon ska vi gå ut och äta ett gäng för att fira Björns födelsedag. Får tåla mig tills på tisdag helt enkelt. Nåväl. Hoppas ni har haft en bra söndag, imorgon kör vi på ny vecka. Min träningsvecka ser ut som följande:
.
Tisdag: Löpband + CXWORX
Onsdag: Gym (armar)
Torsdag: Dansstep
Fredag: Zumba
Lördag: MRL
.
Woop!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: