Halva veckan har gått.

Godkväll hörrni! Sitter i soffan och återhämtar mig lite efter dagens gympass. Blev armarna som fick sig en omgång, trots att jag var sjukt opepp innan jag åkte till gymet och kände mig lite halvhängig. Jag HOPPAS verkligen att jag inte blir förkyld igen, hade varit supertråkigt verkligen nu när man äntligen kommit igång med träningen. Nåväl. Kommer det så kommer det, annars kör jag på. Imorgon blir det att testa på Dansstep, så får man se hur det är. Återkommer med recensioner sen.

.
Nåväl. Nu ska jag kika runt lite och se om man kan hitta sig något spännande jobb! Hoppas ni har haft en bra dag! Puss.

En tanke på “Halva veckan har gått.

  1. Om du är intresserad av Norge så finns det sjukt mycket jobb här! Fattas sisådär 14 000 ingenjörer…just nu och mer lär det bli. Och firman jag jobbar för som konsult söker MASSA folk (även lite i Göteborg), så är du intresserad så låt mig veta 🙂

    (Kollar just nu efter klasskamrater som söker jobb, tänkte man kan försöka hjälpa lite…)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: