Längdskidor.

Godkväll! Blev inget Dansstep ikväll utan jag gav mig ut i skidspåret istället, blev ca 10 km i Landvetter. SKÖNT. Men aj vad jag hade träningsvärk i armarna, så det var tungt kan jag meddela. Blir Zumba imorgon iaf, så då slipper armarna jobba. Jaja. Nu håller Jacob på att packa som bäst, imorgon åker ju nämligen han iväg till Värmland för att kolla på rally så jag blir ensammen hemma. Men jag ser fram emot en rolig helg ändå, imorgonkväll utgång med Anna, Henny, Kicki mfl och på lördag blir det vinkväll här hemma med fina tjejer.

Hoppas ni har haft en bra dag, imorgon är det freedag och helg! PUSS.
.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: