Mango.

.
Hej! Sitter i soffan och mumsar mango efter ett grymt benpass på gymet. Kommer nog knappt kunna gå imorgon men.. Skönt är det iaf efteråt! Imorgon blir det ett passa Bodycombat, bävar lite inför det men som sagt så känns det alltid bra efteråt.
.
Mango måste iaf nästan vara den godaste frukten, typ delad förstaplats med gul kiwi. Nom nom. Nåväl. Nu ska jag slurka upp kaffet och ta på mig lite kläder, ska få middag av Jacobs föräldrar och passa på att scanna in lite papper som kan vara bra att ha när man söker jobb.
.
Tjings!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s