Hjälp.

Har en kris just nu. Eller tja, kris kanske är överdrivet. Men jag vill verkligen hitta ett roligt företag att få jobb på, som sysslar med produkter och människa-maskin interaktion. Det är det jag brinner för. Skulle vara fantastiskt roligt att få skissa olika designs och jobba med sådana saker också, men då måste jag öva. Funderar på att ta en kvällskurs eller nåt i skissteknik. Tja. Jag vet inte. Får se vart man hamnar helt enkelt och det kommer förmodligen att lösa sig men just nu är jag bara lite nere. Kan bero på PMS också, jag vet inte.

.
Men jag tar en liten paus iaf, får se hur mycket bloggat det blir framöver. Ni kan följa mig på twitter tills vidare, där uppdaterar jag lite oftare. PUSS.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: