Nystart.

.
.
Hej! Åter till den gamla bloggen, känner att jag gillar bloggadressen mer och att jag inte känner mig lika ”tvingad” att uppdatera och skriva om nåt speciellt utan mer om min egen tid och vardag. Jag utlovar inga stordåd, nu när man har börjat jobba så finns det inte så mycket tid och roliga saker att skriva om. MEN, jag kommer ta mycket bilder och det är alltid skoj att samla alla bilder man tar på ett och samma ställe. Lite som en fotodagbok med mina vardagsbetraktelser. 
.
Sen såklart blir det mycket inredning, träning och mat eftersom det är mina stora intressen i livet. Så häng med! 
.
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: