Den här måndagen alltså.

Hej. Min vecka har väl börjat sådär kan man säga. Åkte som vanligt och jobbade i morse och åkte hem på lunchen för att gå ut med Linus. I storm och regn så gick vi en snabb promenad och sen skulle jag åka tillbaks till jobbet. Tänkte jag iaf. Väl tillbaks utanför porten så fungerar inte kodlåset längre, så där står vi i regnet och blir bara blötare och blötare. Ringer hyresvärden och de säger att de tyvärr inte kan komma på direkten men ska försöka lösa det så snabbt som möjligt. De säger även att lägenhetsnyckeln minsann ska passa i portdörren så jag kan lugnt låsa upp med den. JO, pyttsan. Den fungerar sådär till porten kan jag säga. Springer till Willys för att iallafall få mig under takskydd. Jag har ingenting med mig från lägenheten förutom mobilen (som tur var). Drypandes av vatten ringer jag Jacob som får komma hem med bilnyckeln så att jag iallafall kan ta mig till hans föräldrars hus och byta om och få i mig någon lunch. Hunden var blöt, jag var blöt och allt var kallt och jag var hungrig. Usch säger jag bara
.
NU har jag alldeles just kommit hem igen och nu ger det verkligen ingenting för mig att åka tillbaks till jobbet. Så då har man förlorat en halv arbetsdag bara sådär, bara för att portlåset inte fungerade. Nåväl. Nu ska jag nog dock stanna inne resten av dagen, tänker inte riskera att bli utelåst igen…
.
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: