Helgen.

Godmorgon! Har nästan just vaknat och sitter och äter lite frukost. Helgen har varit kanon, i fredags kom Lina hit och vi gjorde tapas, hon färgade mitt hår och vi bara myste. På natten hämtade vi upp Jenny på centralstationen som skulle bo hos oss till lördag. På lördag morgon bestämde vi frukostdate på Fröken Olsson, sjukt mysigt. Var jag, Jenny, Henny (som också var i Gbg över helgen) och Lina. Vid 12 fick jag åka hem så att vi skulle hinna göra oss iordning för kvällens festligheter i Skåne. Vid halv två lämnade vi Göteborg och tre timmar senare var vi på plats i Veberöd. Det var Sona som fyllde 25 och hade tagit examen som hade bjudit in till firande. En riktigt trevlig kväll, tack för att vi fick komma!  Vid halv tolv styrde vi hemåt igen och la oss i sängen hemma vid halv tre. Skönt.
.
Idag verkar det vankas Jul på Liseberg med Skellefteåtjejerna, mys delux. Bra helg!
.
Tapas i fredags.
Sona
 

Presentbord och smörgåstårta. Mums.
Det lektes lite lekar också,
.
Som sagt, en trevlig kväll! 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: