Glöggkväll.

.
Äntligen fredag igen! Har rätt mycket på jobbet varav min frånvaro här på bloggen. Gårdagskvällen spenderade jag med att somna halv sju (!!) och sova till 22 ungefär, sen var det bara att borsta tänderna och lägga sig igen. Så jag sov väl ungefär 12 timmar natten tills idag. Hursom. På söndag är det bara en vecka kvar tills första advent, vilket innebär att man får börja dricka glögg! Så därför vankas glöggkväll hos Augusta ikväll, blir nog riktigt mysigt. Förra året var vi här och dekorerade pepparkakor bland annat. MYS. Tar med mig kameran ikväll också så att det blir lite mysiga bilder. 
.
Imorgon ska jag och bästa mamma på Sankt Jörgen Park SPA och det ska bli så fruktansvärt skönt. Längtar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: