Mysig kväll.

.
Hade en mysig kväll igår med älsklingen. Lite vin, godis, tända ljus och en Johan Falk-film gjorde vår kväll. Nu ser jag fram emot biopremiären av sista filmen alltså. Idag har jag varit på jakt efter en snygg jacka och jag hittade en på Zara, men tyvärr i fel storlek. Får titta på en annan Zara-butik och se ifall jag hittar den där istället. Men, jag lyckades iaf hitta en löparjacka då min gamla gått sönder så det var jättebra. Hann även förbi och ta en kaffe hos Jacobs mormor också, väldigt trevligt.
.
Nu ska vi strax gå över till Robin och Matilda på lite middag och en lussebulle och mys med lill-Monkan. MYS igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: