9e december.

.
God dag på er! Har haft en härlig adventsmorgon, frukost och kaffe framför vinterstudion och massa tända ljus. Passade på att ta lite kort i alla våra fönster, nu har vi äntligen fått till det så att det känns rätt. Sen vad vi på Ikea igår och där hade de ett litet jultorg där Gränna Polkagriskokeri stog och sålde polkagrisar, så då fick 10 st små käppar följa med hem. Gött. Nu ska vi plugga lite igen, och sen får vi se vad resten av dagen bjuder på! Ha en skön söndag!
.
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: