Fredagskväll.

 

 
.
Fin fredagskväll med fina vänner på besök! Det blev mat, prat och lite vin. Mys. Vi körde enkel fredagstacos, sen glögg, pepparkakor & ädelost och sen pepparkaks-cake pops. Mums! Cakepopsen smakade typ pepparkaksdeg, starkt tips att göra till julminglen. Bjuder på ett egenkomponerat recept:
.
♥ 1/2 pkt Annas pepparkakor (ca 150 gram)
♥ ca 50 gram philadelphiaost
♥ 100 gram vit choklad
♥ Grillpinnar/klubbpinnar/blompinnar
.
Krossa pepparkakorna i en mixer, blanda ihop med philadelphiaosten till en smidig deg. Forma runda bollar och ställ i kylen i ca 30 minuter för att stelna lite. Förbered under tiden pinnarna (knyt en rosett för att piffa till ifall du känner för det). Smält chokladen över vattenbad. Trä pepparkaksbollarna på pinnarna och doppa i chokladen. (TIPS. Doppa toppen av pinnen i choklad innan du sticker fast bollen, så fäster den bättre). Dekorera med valfritt fint strössel, jag har använt ett som heter Golden som du kan köpa i vilken Ica-butik som helst typ. NJUT!
.
Tack för igår kväll fina ni! 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: