Jul.

Äntligen är man färdigjobbad och kan börja njuta av julledigheten. Har spenderat eftermiddagen på stan med finaste Jennie, så mysigt att vi hann ses innan jul! Blev en fika sen lite shopping. Letade klänning att ha på mig på juldagen men det fick bli en blus istället, sen massa småpryttlar. Typ nagellack, hårfärg, vin. Och just ja, en mysig kofta från Lindex. Nu ska jag försöka packa ner det viktigaste i en resväska, hur nu det ska gå till. Men jag ska verkligen försöka att inte ta med mig för mycket (wish me luck). 
.
Shoppingen.
Packningen. 
.
Får se hur mycket jag hinner blogga under ledigheten. Annars ses vi under 2013. God Jul och Gott Nytt År!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: