30 dagar.

God eftermiddag! Har just avslutat ett 1-timmars träningspass och ska alldeles strax sticka iväg till fina Jennie för lite kaffe. Har ju bestämt mig för att komma i form (dels för att jag vill och dels för att jag måste inför Göteborgsvarvet i maj) så därför kör jag nu en kick-start med ett träningsprogram som räcker i 30 dagar. Känns bra alltså! Är väldigt taggad att komma igång och få upp flåset lite. Nåväl.
.
Det gick bra att köra ner igår, vi stannade till i Umeå och i Västerås. Kul att träffa kusinerna och mostrar/morbrödrar. Nej, nu måste jag kila men jag bjuder på 2 bilder från Skellefteå.
.
Rickard och jag på juldagen.
Jacob, Lina och Lisa efter lite shopping på stan.
.
Ha en go fredag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s