Fönsterfint.

.
Hej! Just hemkommen från intervju, vi får väl se hur det gick. Tyckte det gick ok sen får vi se om det verkligen är tjänsten som jag vill ha egentligen. Men! Något positivt är väl att jag ska på en andra intervju på ett annat företag som verkar riktigt intressant! Så fortsätt hålla tummar.
.
”Råkade” köpa hem ett par nya gardiner från Indiska på vägen hem från intervjun. Passade perfekt i våra nya fönster! Ställde även dit mina små babyskor som jag hade på mig när jag var liten. Söta va?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: