Torsdagstänk.

Godmorgon! Sitter på kontoret och söker lite jobb såhär på morgonkvisten. Låter kanske lite konstigt men eftersom jag har blivit varslad så är det helt okej. Ska på en intervju i eftermiddag så ni får hålla alla tummarna att det går vägen! Det blir lätt att man börjar tänka på vad man vill göra när allt blir som det har blivit just nu. Och, egentligen så kan jag väl inte sätta fingret på exakt vad jag vill gör heller, men det kanske inte gör något? Vad jag har lärt mig hittills i mitt arbetsliv är att jag vill jobba på en arbetsplats som satsar lite på en, där man får chansen att utvecklas och lära sig nya saker. Så just nu tänker jag väl rätt brett när det gäller jobbsök. Vi får se vart det blir i slutändan, men vad som är skönt är att det iallafall inte står helt stilla. Så håll en tumme nu!
.

(bild från förra påsken uppe i Skellefteå)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: