Dags att charmera.

.
Godmorgon! Ska alldeles strax sticka in till Chalmers och Charm (Chalmers arbetsmarknadsmässa) och vara där nästan hela dagen. På förmiddagen ska jag gå och prata med lite olika företag tänkte jag, får se om jag hittar något intressant. På eftermiddagen kommer jag att stå i I3tex monter och snacka med folk. Ska bli skoj! Kom förbi Väg- och vattenhuset och snacka med mig ifall ni inte har nåt annat för er idag! Tjohejs.
.
Kavaj STHLM//Jeans JustFemme// Tröja Soaked in Luxury//Skor Primeboots//

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: