Intervju-dag.

Godmorgon! Sitter som bäst och äter lite frukost, havremjölk med granola och ett glas apelsinjuice medans jag läser på lite om en tjänst som jag ska på interjvu om idag. Är rätt fullt upp idag, ska på en intervju på förmiddagen och en på eftermiddagen. Gah! Håll tummen att det går bra! Efter dagen på Charm igår så var jag rätt förvirrad och det kändes som tankarna bara snurrade. Men nu har jag bestämt mig för att ta varje dag som den kommer och se vad de säger på intervjuerna helt enkelt. Ger ingenting att oroa sig i förväg, eller hur!?
.
.
Nu kör vi! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: