Näst sista dagen.

Dagen började som alla andra dagar, åkte buss till jobbet, höll på krocka (ej överdrift) och nu sitter jag här med min kaffe i högsta hugg och gör ingenting. Försökte först piffa upp kaffen med en sockerbit tänkte jag, men fy och blä vilken blask det blev. Fick hälla ut koppen och ta en ny omgång. Hursom. Morgonen vändes iallafall till plus när min söta kollega hade bakat DRÖMMAR till mig och en tjej till som slutar i veckan. Gillas skarpt! Får bli en till morgonfikat tror jag faktiskt.
.
Annars då? Jo dagarna rullar ju som sagt på och imorgon gör jag min sista dag här på kontoret. Har inte fått höra något än om något jobb tyvärr, men jag letar vidare. De skulle ju höra av sig i veckan så jag hoppas att det blir så också. Hade varit skönt. Ska på en ytterligare intervju imorgon på ett ställe som jag inte varit tidigare så det kan ju också bli intressant. Håll en tumme.
.
De fina kakorna!

En tanke på “Näst sista dagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: