Ont i halsen.

.
God förmiddag. Sitter hemma i soffan idag, känns väldigt konstigt att inte ha något jobb att gå till. Hade tänkt åka iväg och åka längdskidor men har fått grymt ont i halsen. Typiskt! Jaja, får iallafall bli en promenad. Hade frossa hela dagen igår så jag tror nästan att jag hade lite feber. Brukar ju oftast bli så för mig att jag blir sjuk när jag slappnar av efter en stressig period. Nåväl. Får väl ta en eller två dagars vila helt enkelt. 
.
Ha en bra start på veckan!

En tanke på “Ont i halsen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: