Second breakfast.

.
Hej på er! Tog mig en långpromenad direkt på morgonen, har en väldigt go känsla i kroppen just nu faktiskt. Känns som gårdagen gav mig lite extra energi och dessutom känns det som om förkylningen håller på att ge sig (peppar, peppar). Nu ska jag iaf passa på att se lite VM i skidor, verkar vara sprint nu första dagen. Heja Sverige! Gjorde mig en god second breakfast efter min promenad med lite juice, kaffe och äggmackor. Mums!
.
Ha en go torsdag! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: