Jobb, check!

.
Äntligen! NU är det färdigt. Kontraktet är påskrivet så om en månad så börjar jag på mitt nya jobb! Så härligt med en fast anställning och det verkar vara en riktigt härlig grupp som jag ska jobba med. Tror att själva arbetet kommer att bli en utmaning eftersom jag inte har jobbat så mycket med el och sånt innan, men det kommer bli kul att lära sig massa nytt! 
.
Nu ska jag fira genom att träna lite och ikväll blir det vin och AW på Björns Bar. Woho!

2 reaktioner till “Jobb, check!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: