Söndagkväll.

.
Godkväll på er! Sitter och tittar lite på Så ska det låta medans vi slappar i soffan. Har varit en helt underbar helg hos mamma & Björn. Längdskidor, god mat och mysigt sällskap. Skidspåren uppe på Billingen var helt fantastiska, och vädret har verkligen varit med oss i helgen. Perfekt! 
.
Nu ska vi snart gå och lägga våra utmattade kroppar (blev några mil i helgen och det känns kan jag säga) och sova så att man tar sig upp ur sängen imorgon… Själv ska jag börja dagen med frukost på Le pain francaise med fina Ellen. Blir perfa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s