Le pain francaise.

.
God eftermiddag! Har just kommit hem från en förmiddag på stan, började dagen med lite catching up-frukost med Ellen, en fantastiskt sprudlande och glad vän som jag lärde känna då jag arbetade med BrainTek. Tack för en mysig frukoststund! Efter frukosten gick jag en sväng på stan (löning idag) och jag tänkte hitta mig en snygg jacka. Hade sett ut en på Zara men med min vanliga tur så hade den såklart tagit slut.. Jaja, det dyker säkert upp nån. Råkade kanske ändå få med mig några saker hem från stan, men jag visar sen. 
.
Nu ska jag ta mig en promenad i det underbara vädret, sen får vi se vad som händer. Ha en skön start på veckan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: