Sovmorgon.

Hej! Tog en riktig sovmorgon idag faktiskt, tror nästan det är den första sen jag slutade jobba. Försöker ju ändå alltid stiga upp då Jacob åker iväg till jobbet bara för att få en någorlunda rytm på dagen. Men, idag kände jag att kroppen behövde lite vila, undrar om jag håller på att bli lite förkyld? Hoppas inte det iaf. Får se vad som händer resten av dagen, ska iallafall testa på {GRIT Strength} på gymmet klockan 12.30 som verkar vara ett riktigt tungt pass. Spännande!
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: