Tisdag.

.
Pust. Det där GRIT STRENGTH-passet jag var på var sjukt jobbigt. 30 minuter, kanske inte låter så värst mycket men det var riktigt tungt. Dessutom hade jag kört 30 minuter crosstrainer innan! När jag kom hem så passade jag på att städa hela lägenheten och nu sitter jag här med min kaffe i högsta hugg och njuter. Ska springa till affärn en sväng och handla och sen får vi se vad kvällen erbjuder. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: