Rutiner.

 .

Nu börjar man ändå få in några slags rutiner på dagarna även fastän man är ledig. Försöker som sagt alltid gå upp när Jacob åker till jobbet, bara för att komma mig upp och inte bli liggandes i sängen hela förmiddagen. Oftast gör jag mig någon god frukost, passar på nu när man har tid att verkligen koka kaffe och ägg och bara unna mig. Efter det så blir det en timme slappa framför Nyhetsmorgon och dricka kaffe medans jag bloggar, läser andras bloggar och kollar runt på internet. Ganska sköna mornar helt enkelt. Sen brukar jag gå iväg och träna på gymmet eller fara ut och löpträna i 1-2 timmar. Oftast ser förmiddagarna ut så om det inte är så att jag tränar först och äter frukost sen. 
.
På eftermiddagarna så försöker jag hitta på något annat än att bara slappa eller träna. Det blir kanske städa, tvätta, baka eller gå på stan (men det blir ju tyvärr väldigt dyrt att shoppa hela dagarna, så jag försöker hålla igen, tihi), eller göra undan lite praktiska saker så som Arbetsförmedlingen osv. Sen brukar Jacob komma hem vid 5-6 och då försöker jag ha maten färdig som den duktiga hemmafru jag är, HAHA. 
.
Så dagarna brukar ändå flyta på rätt okej även om det oftast är på eftermiddagen som jag blir väldigt rastlös. Idag har jag sprungit 1 mil på förmiddagen, gick riktigt tungt faktiskt så jag blev förvånad när jag klarade mig under en timme. Sen tänkte jag mig åka in en sväng till stan och hämta ut min jacka, och även posta lite blanketter till A-kassan så att det är gjort. Sen ikväll blir det en fika med bästa Jennie, kommer bli kanoners. 
.
Ja, det var ungefär hur mina dagar ser ut den här månaden mellan två jobb. Har ni andra förslag på vad jag kan hitta på så hör av er, kanske ska bli riktigt kulturell och börja gå på museum och allt sånt?! Njao, not my cup of tea. Och på tal om det, nu ska jag fixa en kopp kaffe och sen åka iväg på stan. Ha en go torsdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: