Hej.

 
 
Har en riktigt lugn måndagskväll, Jacob ligger och vilar (typ sover redan) och jag sitter och lyssnar på musik. Men ibland är det skönt att bara stänga av tvn och bara ta det lugnt och slappna av. Ska nog faktiskt ta och lägga mig och sova snart också, tänkte bara visa två bilder som jag tog idag mitt på dagen. Tycker det blir himla bra att fota när solen lyser in genom fönstret, det blir ett fint ljus då! Ser dessutom att det snart är dags för en klippning för min del, mitt hår växer så det knakar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s