Måndagsfrukost.

.
Godmorgon måndag! Ännu en ny vecka igen, veckorna går faktiskt ganska fort även fast jag inte gör så mycket på dagarna. Blev lite påsktema på dagens frukost, haha. Dinkelflingor med havremjölk, kokt ägg, apelsinjuice och kaffe. Mums. Igårkväll var jag hos Lisa som hade bjudit in till Hälsokväll där två män från Stockholm var där och pratade om kost och hälsa och hur man ska äta. Var riktigt intressant och man blev inspirerad till träning och kost! 
.
Hoppas att ni får en härligt start på veckan!
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: