Tisdag.

.
Godmorgon tisdag. Usch, börjar ha riktigt, riktigt långtråkigt på dagarna nu. Tur att jag har Linus hemma som ändå tvingar mig ut på massa promenader så har jag iallafall något att göra, annars hade jag nog bara suttit inne och haft tråkigt nu när jag ändå inte kan gå till gymmet. Jaja. Hursom. Igårkväll så var jag hos Josefin som hade bjudit in oss tjejer på lite te och mackor, väldigt trevligt! 
.
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: