7 dagar kvar.

.
Om en vecka så börjar jag på mitt nya jobb, och det ska bli så härligt att göra nåt och arbeta med något igen. Visst, ibland är det himla skönt att vara ledig men jag klättrar verkligen på väggarna nu. Nu räknar jag ner helt enkelt. Ska försöka njuta av den här sista veckan och ladda batterierna så att man är helt fulladdad och taggad nästa tisdag. Men påskhelgen kommer nog bli jättebra tror jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: