Tavelvägg.

 
 
Jag har länge gått och tänkt att jag ska fixa mig en ”tavelvägg” med min samling av olika ramar, men det har som aldrig blivit av förrän nu. Så igår så tog jag fram hammaren och spik och satte upp dessa tavlor. Fint va? Gillar när ramarna är olika storlek och färg, skulle väldigt gärna vilja hitta en oval/rund ram också, men jag har inte sett någon fin än. Än så länge är det ju bara 6 st kort, men det ska utökas till en större samling. Jag gillar’e.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: