Fredag.

Hej på er! Fredag och första arbetsveckan är snart avklarad. Är mycket nytt på jobbet så huvudet snurrar lite av alla nya begrepp och delar som jag jobbar med i bilen. Men alla nya kollegor är väldigt trevliga och goa, så jag tror verkligen att jag kommer att trivas bra. På tisdagar kör vi gemensam löpträning i Skatås, så det är riktigt kul att de hittar på sånt vid sidan av arbetet.
.
Hur som. Idag har jag sjuk träningsvärk sen gårdagens rullskidpremiär. Men skoj var det, och om jag ska orka med Vasaloppet nästa år så är det bara att ligga i.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: