Examensceremoni.

 
Godmorgon! Sitter och morgonmyser lite i soffan och ska strax ta mig ut på en liten promenad tror jag. I eftermiddag blir det examensceremoni med efterföljande middag och fest på kvällen, blir nog en rolig tillställning! Även om det är snart ett år sen som vi blev färdiga från skolan så känns det ändå kul med en högtidlig ceremoni för att avsluta det hela. Kameran hakar på så imorgon utlovar jag en riktig bildkavalkad.
 
Hoppas ni får en fin lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: