Ikväll har jag bakat bröd.

 
 

 
Har ägnat kvällen åt att testa Assistenten, och oj så bra det gick! Resultatet blev två dinkelfullkornsbröd, kommer bli perfekta frukostfrallor. Hjärtat sa att ”jaha, nu får man aldrig mer köpa hem köpebröd”, men jag tror nog inte jag kommer orka hålla på att baka hela tiden. Men man ska ju aldrig säga aldrig, var ju riktigt smidigt att slänga ihop en deg!! Nu ska vi iallafall provsmaka en bit bröd med smör och ost till kvällsfika, sen blir det sängen. Sov gott allesammans!
 
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: