Veligheter.

Har lite svårt att bestämma mig om det här med bloggen. Ena dagen känns det skittråkigt och andra dagen känns det som om jag vill skriva om allt. Men det är väl lite så just nu helt enkelt. Sen är det sjukt svårt med blogg-plattformer, har haft lite krångel varav har jag bytt mellan olika adressen (sorry för det men ni som orkar hänga med är tappra, haha). Tror ändå jag gillar blogg.se bäst hittills eftersom man kan göra så mkt själv med utseende och design, och så är det gratis vilket är en stor faktor i sammanhanget. Testade wordpress en månad nu, och det är väl rätt skoj men det ger inget utrymme till frihet om man inte betalar för det. Försökte ändra det jag kunde på mallarna som fanns men till sist gav jag upp. Så nu blir det inlägg härifrån igen!
 
Försökte sammanfatta maj månad i några få bilder i förra inlägget, och man kan väl säga att det har varit en månad med full gas. Så nu tar vi igen oss med långhelg från och med idag. Åker ner till landet ikväll och stannar tills lördag då det är 30-årskalas i Göteborg för storebror R. Ska bli kul! Tar med mig datorn, tänkte att jag skulle vara duktig på att uppdatera (försöka går ju iallafall). Puss och hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: