Sommarklänning.

 
Hej! Just hemkomna från en härlig cykeltur runt ett soligt Göteborg. Så härligt! Cyklade först till Haga och tog en kaffe i solen. Sen strosade vi lite bland de mysiga små affärerna där innan vi cyklade in till stan för lite shopping på Kungsgatan där jag hittade denna fina sommarklänning på H&M, perfekt till bruna ben. Gillade dessutom att det var en liten ärm på klänningen. Nu får vi se vad vi ska hitta på resten av dagen, har lite funderingar på att försöka rensa ut garderoben, vi får se om jag orkar. 
 
Ha det gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: