Torsdag 13 juni.

Godkväll på er! Har just duschat och ska alldeles strax lägga mig och sova, hann med en löprunda ikväll trots massa fix med att rensa ur lite kläder som vi inte använder på sommaren. Det blev FYRA flyttkartonger som vi ska ställa ner i förrådet, gissa om vi hade överfullt i våra garderober? Haha. Men det var himla skönt att få det gjort, så får man lite mer plats. Har en kartong till som jag ska fylla med gamla skolböcker som inte heller behöver ligga och ta plats i byrån!
 
Hursom. Idag sportade jag mina nya ballerina från Vagabond på jobbet, körde helblått/blåvitrandigt idag, haha. Tycker marinblått är himla snyggt på sommaren! Min väska från Wera håller fortfarande ihop, men jag är lite sugen på att köpa en ny. Är lite sugen på en sån här faktiskt, men vi får se. De är liiiite dyra men, kanske värt det? 
 
Bild från Instagram (@emeliesun)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: