Att varva ner.

 
Hej på er! Sitter och varvar ner efter en fullspäckad och otroligt härligt helg, har hunnit med massor. Först Vänersborg och mys hos David & Tina – räkfrossa, vin, godis, prat. En härlig fredag! Sen en sväng på Ikea i Uddevalla och shopping på Torp innan återfärd till Göteborg. Igårkväll blev det grillning och trevligheter hos Dan & Kim på deras fantastiska uteplats. Blir lätt avundsjuk… Efter en lång och spännande omgång Settlers så konstaterade vi att jag kom sist och vill gärna ha revansch snart igen. Haha!
 
Idag har vi varit nere på landet en sväng och kollat till våra planteringar, och OJ vad det växer. Gurka, zucchini, tomater, jordgubbar på full gång. Passade även på att plocka med mig några underbara rosa pioner från Jacobs mormors trädgård. Det är nog nästan min favoritblomma. Så vackra! 
 
Sen till dagens tips: Gör ett mönster av genomskinlig tejp i vasen så kan man sätta ner blommorna lite som man vill och så håller dom sig uppe istället för att ligga längs kanten! 
 

En tanke på “Att varva ner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: