Tisdag 18 juni.

 
 
Godkväll! Riktigt tung dag idag, har suttit i långa möten i dåligt ventilerade rum = ont i huvudet javisst. Tog mig en kort löprunda på 4 km ikväll, kände att jag behövde rensa huvudet men det var riktigt jobbigt ikväll alltså. Så nu sitter jag här och återhämtar mig med en vaniljshake kryddad med lite kanel. Helt okej! Blir nog en tidig kväll ikväll, behöver vila lite känner jag. Hoppas ni har haft en fin dag!

En tanke på “Tisdag 18 juni.

  1. Kör du proteinpulver? Vilket märke?
    Kanel e så gott!
    Hade en matsked i gröten i typ ett halvår tills jag läste att det typ är farligt att få i sig mer än en tesked om dagen. (matskeden hade legat nära till hands så tog den utan att tänka…)Nu mer håller jag mig till att pudra över bara 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: