Midsommarhelgen.

God eftermiddag på er! Just hemkommen från landet och helgens midsommarfirande. Vi började i torsdagskväll med lite korvgrillning och mys med David och Tina. På själva midsommarafton kom Oscar och Lisa också och det blev sillunch med tillhörande nubbe, kubb (tjejerna mot killarna såklart), jordgubbstårta, trekamp, grillning och kvällsbad i havet! En riktigt härlig dag och kväll. Vi hade hyfsat tur med vädret, bara några droppar som kom från himlen men då vi hade förberett med partytält så kunde vi lugnt sitta kvar ute. Igår på midsommardagen så tog vi igen oss lite sen kom Robin och Matilda och blev det en promenad iväg till Åsa hembageri för en kopp kaffe och bulle. Sen gick vi hem och åt lite lunch/middag innan våra gäster drog sig hemåt för denna gång. Här bjuder jag på en liten bildkavalkad från midsommarafton:
 
 
Tack fina ni för denna gång! 
♥ ♥ 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: