Lidingöloppet, nu börjas det.

Hej hej! Nu börjar uppladdningen inför Lidingöloppet på riktigt. Hittade ett träningsschema på 20 veckor som började idag (trots att det bara är 3 månader kvar) och på schemat stod en lätt distanslöpning på 6 km. Resten av veckan ser ut som följande.
 
Vecka 1:
♥ Måndag: Lätt distanslöpning, 6 km (check!)
♥ Onsdag: Intervallträning
♥ Fredag: Lång distanslöpning 12-13 km
 
Sen lite bålstyrka och promenader däremellan för att kunna hålla ihop löpningen bra. Mitt mål blir att komma in på mellan 3 och 3.5 timme, då kommer jag vara sjukt nöjd. Kommer köra lite träningsdagbok här på bloggen så kom gärna med hejarop och peppning. De som vill får haka på, lägger ut schemat varje måndag vad jag tänker köra om nån är intresserad! Har dessutom en ny kategori: En Svensk Klassiker, där jag kommer lägga ut all uppladdning och sånt inför mina ”etapper”. Kör ju första etappen i september i och med Lidingöloppet, sen blir det Vasaloppet och sen Vätternrundan innan sista och avslutande etappen som blir Vansbrosimmet. Undrar vad jag gett mig in på!? Haha. 
 
NU kör vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: