Onsdag 26 juni.

 
Hej på er! Har mig en riktigt lugn och skön onsdagskväll, går omkring och småplockar lite och dricker lite kaffe. Vi har haft middagsbesök i form av Adam och nu stack killarna iväg på lite killshopping (läs Biltema) så jag passar på att bara slappa. Har läst lite bloggar och lite inredningssidor och kommit fram till att jag typ vill köpa allt på Bruka Design’s hemsida, de har så himla mycket fint. Typ detta till köket. Eller denna till hallen. Dessutom försöker vi få ordning på vårt förråd så att det ska bli lite organiserat (därav flyttkartongerna i bakgrunden på första bilden). Men det går lite trögt hos hyresvärden just nu… 
 
Dessutom har jag att det är tisdag idag medan det i själva verket är onsdag. Veckan har som vanligt gått ruskigt fort. Men, snart helg och massa skoj inplanerat!
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: