Lördagmorgon.

 
Godmorgon! Har just haft en mysig helgfrukost med lite kaffe, ägg, hemmagjord müsli och löst korsord. Så skönt att kunna sitta ner och ha en lugn morgon! I min müsli har jag rågflingor, solrosfrön, pumpakärnor, linfrön, torkade tranbär, kokosflingor och kanel. GOTT! Hursom. Ska strax göra oss lite iordning för att åka iväg på utflykt med fina Jennie och Jonas! Blir nog en sväng på Lager157 så jag hoppas att man kan fynda nåt! 
 
Hoppas ni får en fin lördag!
 
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: